Παντρεύεστε την αγάπη της ζωής σας και θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο στη δεξίωση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς, στην οικογένεια και τους φίλους σας; Η είσοδος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές ενός γάμου και πρέπει να είναι εντυπωσιακή για τους καλεσμένους και αντιπροσωπευτική για το ζευγάρι.

Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή καλεσμένοι σε έναν αφάνταστα βαρετό γάμο, να μετράμε νυσταλέα τα λεπτά για να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσουμε ευγενικά! Κάθε γάμος επιτρέπεται να είναι διαφορετικός, τίποτα όμως δεν του απαγορεύει να γίνει διασκεδαστικός!

Οποιαδήποτε από τις παρακάτω ιδέες είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξει και θα ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους και θα είναι μια στιγμή που θα τους μείνει αξέχαστη.

Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι

Η είσοδος του ζευγαριού είναι πάντα μία από τις πιο συγκινητικές και σημαντικές στιγμές στη δεξίωση του γάμου σας. Εάν δεν είναι του τύπου σας να κάνετε κάτι πολύ λαμπερό ή εάν έχετε εξαιρετικά περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική είσοδο με την αγαπημένη σας μουσική. Ζητήστε από το συγκρότημα ή τον DJ γάμου, σας να παίξει ένα τραγούδι που να είναι σημαντικό για τη σχέση σας και μπείτε στη δεξίωση μαζί με τον νέο σας σύζυγο. Οι καλεσμένοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό και θα σας απολαύσουν. Αυτό είναι σίγουρο!

δυναμικη εισοδος γαμου τραγουδι

Κάντε μια χορογραφία που θα αφήσει εποχή

Για μια πιο ενεργητική είσοδο, χορέψτε το τραγούδι που έχετε επιλέξει καθώς μπαίνετε στο πάρτι. Ο χορός μπορεί να χορογραφηθεί εκ των προτέρων σε μια σχολή χορού ή να είναι εντελώς αυθόρμητος, κάτι που πιθανότατα θα πυροδοτήσει ευχάριστα γέλια από τους φίλους σας. Επιλέξτε ένα τραγούδι με μια αισιόδοξη μελωδία και έντονο ρυθμό και μην φοβάστε να επιδείξετε τις ικανότητές σας.

δυναμικη εισοδος χορογραφια

Άφιξη με ένα εντυπωσιακό μεταφορικό όχημα

Εάν η δεξίωσή σας είναι σε εξωτερικό χώρο, μην φοβάστε να πειραματιστείτε με μοναδικές επιλογές μεταφορικού μέσου. Επιλέξτε κάτι που θα ταιριάζει με το θέμα και την προσωπικότητα του γάμου σας. Εάν η δεξίωση βρίσκεται σε κτήμα με μεγάλο κήπο, για παράδειγμα, σκεφτείτε να φτάσετε με ένα άλογο. Άλλες επιλογές μεταφοράς περιλαμβάνουν πολυτελές ή vintage αυτοκίνητο, βάρκα αν είστε σε χώρο πάνω στη παραλία, μοτοσικλέτα, νταλίκα, άμαξα κ.ά.

δυναμικη εισοδος γαμου οχημα

Δημιουργήστε μια θεαματική είσοδο

Εάν έχετε προσλάβει μια εταιρεία φωτισμού για τη μεγάλη σας μέρα και θέλετε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό οι φωτιστές μπορούν να αναλάβουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα αναβοσβήνοντας δεκάδες φώτα strobe και πολύχρωμα φωτορυθμικά κατά την είσοδό σας ή να φωτίσουν με το wedding monogram σας. Επίσης, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, κάτι εξίσου εντυπωσιακό είναι η ρήψη εναέριων πυροτεχνημάτων. Αν πάλι βρίσκεστε σε κλειστό χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιδαπέδια πυροτεχνήματα συντριβάνια. Τα πυροτεχνήματα μπορούν να δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό και να χαρίσουν αξέχαστες εικόνες στους καλεσμένους σας που θα θυμούνται για χρόνια. Τέλος, μια πρωτότυπη ιδέα είναι η χρήση ξηρού πάγου το λεγόμενο dancing on clouds, αφήνοντας τους καλεσμένους να νιώθουν ότι πετάτε στα σύννεφα.

εναερια πυροτεχνηματα

Ενισχύστε το χώρο με εκπλήξεις

Εάν είστε από εκείνους που διαθέτουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό μπορείτε να φτιάξετε μικρές εκπλήξεις τοποθετημένες στο χώρο. Τοποθετήστε εορταστικά αντικείμενα όπως πέταλα λουλουδιών, κομφετί ή μπαλόνια στην οροφή του χώρου και αφήστε τα να πέσουν καθώς διασχίζετε το χώρο κατά την είσοδό σας. Μπορείτε ακόμη να δώσετε τη δυνατότητα στους καλεσμένους να συμμετέχουν και εκείνοι είτε πετώντας σας ροδοπέταλα είτε να αφήσουν φαναράκια στον ουρανό αν είστε κοντά σε παραλία.

wedding djs ποιοι ειμαστε

Να θυμάστε… ξεχωριστές ιδέες υπάρχουν πάντα, το θέμα είναι να θέλετε να πρωτοτυπήσετε σε κάτι αλλά και να θέλετε να φτιάξετε κάτι ξεχωριστό που θα μείνει στους καλεσμένους σας. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι ο σκοπός είναι τα εντυπωσιακά στοιχεία που θα επιλέξετε να πλαισιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αναδείξουν τα συναισθήματα και να φωτίσουν ακόμα περισσότερο τα ευτυχισμένα πρόσωπά σας.