Η διασκέδαση είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας στη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας, το γάμο σας. Η προετοιμασία, λοιπόν, παίζει τεράστιο ρόλο, για να περάσετε καλά εσείς και οι καλεσμένοι σας, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Όλοι έχουμε πάει σε δεκάδες γάμους, οπότε είναι λογικό ο καθένας να ψάχνει το κάτι διαφορετικό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσει με την ψυχή του και να θυμάται το γάμο σας για πάντα. Αυτό ακριβώς που μπορεί να προσφέρει το Silent Wedding σε μια γαμήλια δεξίωση.

Πρόκειται για μια απλή αλλά πρωτοποριακή ιδέα. Σε κάθε καλεσμένο δίνονται ασύρματα ακουστικά, τα οποία συνδέονται με διάφορα κανάλια μουσικής και είναι πλήρως ηχομονωμένα. Έτσι, οι καλεσμένοι μπορούν να ακούν όποιο είδος μουσικής θέλουν σε ένα ήσυχο περιβάλλον, στο οποίο κανείς δεν ενοχλεί κανέναν. Αυτό έχει  θεαματικά αποτελέσματα στο επίπεδο διασκέδασης που επιτυγχάνεται και στην επιτυχία του γαμήλιου πάρτυ.

1. Πολλά είδη μουσικής και DJs

Μια δυνατότητα που σας δίνει αυτό το είδος διασκέδασης είναι να έχετε παραπάνω από έναν DJ στο γάμο σας. Ο καθένας θα παίζει διαφορετικό είδος μουσικής, για παράδειγμα ελληνικά, pop, rock ή disco. Αυτό λύνει ένα ζήτημα που το βλέπουμε συχνά στους γάμους, όταν τα ζευγάρια έχουν διαφορετικά μουσικά γούστα, οπότε λογικά και οι φίλοι τους είναι χωρισμένοι σε διάφορα είδη μουσικής. Κανείς δε χρειάζεται να καταπιέζεται και όλοι θα βρουν αυτό που θα τους κάνει να σηκωθούν από την καρέκλα τους.

 

2. Διασκέδαση για όλους

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ένα γάμο είναι ότι οι καλεσμένοι αποτελούν ένα ετερόκλητο πλήθος σε διαφορετικές ηλικίες και με διαφορετικά γούστα. Έτσι, σπανίως μπορεί ακόμα και ο πιο έμπειρος DJ να πετύχει τις επιθυμίες όλων. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται με το Silent Wedding. Ο καθένας φοράει τα ακουστικά του και ακούει αυτό που θέλει, με αποτέλεσμα το κέφι να ανάβει ακόμα και σε παρέες, όπου ο διπλανός ακούει ένα τελείως διαφορετικό τραγούδι.

silent wedding party διασκεδαση για ολους

 

3. Μοναδική έκπληξη για τους καλεσμένους

Τα περισσότερα μελλόνυμφα ζευγάρια ψάχνουν με αγωνία ποια καινοτομία μπορούν να έχουν στο γάμο τους, για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους τους. Άλλοι επενδύουν ιδιαίτερα στο φαγητό με gourmet μενού και άλλοι στην πρωτότυπη διακόσμηση. Το θέμα, όμως, είναι να τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για διασκέδαση και χορό όλο το βράδυ. Το συνδυασμό αυτόν θα τον πετύχετε με την έκπληξη του Silent Wedding αλλά και με μια ακόμα πρωτοτυπία. Με τα ασύρματα ακουστικά μπορείτε να μεταφέρετε το χώρο του πάρτυ σε οποιοδήποτε σημείο του κτήματος ή της αίθουσας θέλετε χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

4. Πάρτυ μέχρι πρωίας

Δεν είναι σπάνιο στις γαμήλιες δεξιώσεις η μουσική να πρέπει να χαμηλώσει από κάποια ώρα και μετά για λόγους κοινής ησυχίας, ειδικά στα ξενοδοχεία. Φυσικά, με τον σιωπηλό αυτό τρόπο να διασκεδάζει κανείς ένας τέτοιος προβληματισμός δεν υφίσταται και μπορείτε να χορεύετε με την ψυχή σας μέχρι το πρωί χωρίς να ενοχλείται κανείς.

 

5. Κέφι και socializing στο γάμο

Από την άλλη, καλή η δυνατή μουσική και ο έντονος χορός, όμως η επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση είναι κάτι παραπάνω, είναι μια ευκαιρία για κοινωνική συναναστροφή, σμίξιμο παλιών φίλων και νέες γνωριμίες. Αυτό είναι κάτι που εύκολα γίνεται, όταν όλοι φορούν ακουστικά στην ένταση που επιθυμεί ο καθένας. Έτσι, μπορεί όποιος θέλει να χαμηλώσει τη μουσική και να μιλήσει με το διπλανό του ανά πάσα στιγμή, με απόλυτη ευελιξία ώστε όλοι να περνάνε τέλεια!

 

6. Υψηλή ποιότητα ήχου σε όλα τα σημεία

Τα ασύρματα ακουστικά έχουν εμβέλεια έως και 100 μέτρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο κάθε καλεσμένος μπορεί να βρίσκεται σε όποιο σημείο του χώρου επιθυμεί και να ακούει άριστη ποιότητα μουσικής χωρίς καμία παρεμβολή. Το κέφι πλέον δεν θα βρίσκεται μόνο στην πίστα, αλλά και δίπλα στην πισίνα, στο μπαρ, στον κήπο ή ακόμα πιο μακριά με αμείωτη ένταση.

Τι πρέπει να προσέξετε στο γάμο με Silent Wedding

Το βασικό μυστικό επιτυχίας μιας τέτοιας μοναδικής έκπληξης για τους καλεσμένους σας είναι να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο χορό στην πίστα με δυνατή μουσική και το Silent Wedding. Υπάρχουν κάποιες στιγμές, στις οποίες όλοι θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Σίγουρα, αυτό πρέπει να γίνει στον πρώτο χορό του ζευγαριού και στα πρώτα τραγούδια, όπου χορεύουν οι οικογένειες. Επίσης, είναι καλό για την οικειότητα μεταξύ όλων των καλεσμένων ένα μεγάλο μέρος της βραδιάς να είναι χορός με μουσική που ακούν όλοι.

Γι’ αυτό, σας προτείνουμε το Silent Wedding να κρατήσει για συγκεκριμένο χρόνο, κάτι που θα αποφασίσετε μαζί με τους DJs ανάλογα με το χώρο της δεξίωσης, τον αριθμό, την ηλικία και τα γούστα των καλεσμένων και γενικά την επιθυμητή διάρκεια του πάρτυ. Μπορείτε, για παράδειγμα, να εφαρμόσετε αυτό το είδος διασκέδασης από ένα σημείο και μετά, όταν όλοι έχουν ζεσταθεί και είναι πολύ αργά για δυνατή μουσική. Η ποικιλία στα είδη της μουσικής και χορού είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα κρατήσει τους περισσότερους καλεσμένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ψάχνετε για μία ξεχωριστή ιδέα για τον γάμο σας, τότε το Silent Wedding είναι αυτό που ψάχνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες!