Όποιος έχει πάει σε πολλούς γάμους γνωρίζει καλά ένα κοινό μυστικό. Τρεις είναι οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας της δεξίωσης. Το καλό φαγητό, η μουσική που δημιουργεί κέφι και χορό, και μια ακόμα μορφή διασκέδασης που φέρνει κοντά τους καλεσμένους και προκαλεί γέλιο. Για αυτόν τον τρίτο παράγοντα, λοιπόν, το Photobooth είναι μια εκπληκτική ιδέα που έχει κάνει τη διαφορά σε χιλιάδες γάμους. Οι φωτογραφίες που βγαίνουν αμέσως, τα διάφορα αστεία αξεσουάρ και οι παρέες που φωτογραφίζονται κάνοντας διάφορες γκριμάτσες είναι σίγουρα συστατικά επιτυχίας και το Photobooth μόνο να ωφελήσει μπορεί το γάμο σας.

Πρωτότυπη μορφή διασκέδασης για τους καλεσμένους σας

Η εμπειρία εκατοντάδων γάμων έχει δείξει ότι το Photobooth είναι κάτι που όλοι οι καλεσμένοι λατρεύουν μεμιάς. Τελικά, ο χώρος δε μένει ποτέ άδειος και γίνεται ένα από τα βασικότερα επίκεντρα της βραδιάς, όπου πολλές παρέες επιστρέφουν ξανά και ξανά.

 

Ευχάριστη απασχόληση για τα παιδιά και τους μεγαλύτερους καλεσμένους

Μπορεί οι περισσότεροι καλεσμένοι να περνούν τέλεια τη βραδιά χορεύοντας, όμως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι δύσκολα θα βρουν ενδιαφέρον σε αυτό. Με το Photobooth, λοιπόν, τους δίνετε την ευκαιρία να διασκεδάσουν για ώρα και να βγάλουν φωτογραφίες που θα τις κοιτούν έπειτα και θα χαμογελούν.

 

 

Εκατοντάδες φωτογραφίες που τις βλέπετε αμέσως

Οι φωτογραφίες του Photobooth εκτυπώνονται κατευθείαν και δίνονται στους καλεσμένους σας, ενώ αποθηκεύονται και ηλεκτρονικά. Έτσι, σε μόλις λίγες ημέρες θα μπορείτε να δείτε μια πληθώρα φωτογραφιών από τους φίλους σας και εσάς, κάτι που είναι βάλσαμο στην ανυπομονησία σας, μέχρι να βγουν οι φωτογραφίες του επαγγελματία φωτογράφου.

 

 

Το πιο επιτυχημένο Βιβλίο Ευχών

Επειδή οι φωτογραφίες εκτυπώνονται αμέσως, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους καλεσμένους να τις πάρουν και να τις κολλήσουν στη σελίδα του βιβλίου ευχών. Έτσι, θα έχετε ένα βιβλίο γεμάτο ευχές και χαρούμενες φωτογραφίες από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

Σπάει τον πάγο μεταξύ των καλεσμένων

Ο χρόνος που μεσολαβεί από τη στιγμή που οι καλεσμένοι θα φτάσουν στο χώρο της δεξίωσης μέχρι να έρθει το ζευγάρι και να ξεκινήσει το φαγητό είναι περίπου μία ώρα και συνήθως οι περισσότεροι βαριούνται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Με το Photobooth, αποκτούν μια ευχάριστη ενασχόληση, ενώ μπορούν να γνωριστούν και καλύτερα μεταξύ τους, ώστε να δημιουργηθεί μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα από την αρχή.

 

 

Αντικείμενο συζήτησης για πολλές μέρες μετά το γάμο

Ο σχολιασμός του γάμου με φίλους είναι ένα πολύ ευχάριστο κομμάτι της διαδικασίας και σίγουρα μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον με τις διάφορες φωτογραφίες από το Photobooth. Το να βλέπετε όλοι μαζί τις φωτογραφίες, να γελάτε και να θυμάστε διάφορες στιγμές από αυτή την τόσο σημαντική μέρα είναι σίγουρα κάτι ανεκτίμητο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PHOTOBOOTH

Αστείες στιγμές με ένα συγκεκριμένο θέμα

Το Photobooth συνοδεύεται από διάφορα αξεσουάρ, τα οποία συχνά έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα ανάλογα και με το στυλ του γάμου. Τεράστια γυαλιά, μουστάκια και διάφορες φατσούλες βοηθούν τους καλεσμένους να εκφραστούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και να γελάσουν με την ψυχή τους.

 

 

 

Υπέροχο αναμνηστικό γάμου

Οι φωτογραφίες του Photobooth είναι ένα αναμνηστικό από το γάμο σας που θα εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σας δεόντως, αφού θα το βλέπουν για καιρό μετά και θα θυμούνται αυτή την όμορφη μέρα.

 

 

Ιδανικός τρόπος να πλημμυρίσετε τα social media

Αν η κρυφή ευχή σας είναι να μιλούν όλοι οι γνωστοί σας στα social media την επόμενη μέρα για το γάμο σας, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε το Photobooth ως τρόπο διασκέδασης. Όλοι θα ανεβάσουν φωτογραφίες και stories με τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες και το hashtag του γάμου σας θα γίνει trend.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PHOTOBOOTH