Όταν ετοιμάζουμε τη διακόσμηση του γάμου μας, θέλουμε όλα να είναι στην εντέλεια και φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συχνά, όμως, ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι δεν αρκεί να είναι όλα σωστά και αρμονικά διαλεγμένα. Αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα αναδείξει το ντεκόρ είναι το να υπάρχει ένα εντυπωσιακό στοιχείο που θα τραβάει τα βλέμματα και θα δημιουργεί μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση. Οι τρισδιάστατες φωτεινές επιγραφές με διάφορα γράμματα έχουν όλα τα χαρακτηριστικά, για να επιτελέσουν αυτό τον ρόλο και να γίνουν το επίκεντρο της δεξίωσης. Τι πρέπει, όμως, να προσέξετε στην επιλογή τους;

Τι προσφέρουν οι τρισδιάστατες φωτεινές επιγραφές στη διακόσμηση του γάμου;

Μπορεί να μοιάζουν πολυτέλεια, όμως στην πραγματικότητα οι φωτεινές επιγραφές με γράμματα είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο ντεκόρ του γάμου για πολλούς λόγους:

  • Είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι καλεσμένοι σας, μόλις φτάσουν στο χώρο της δεξίωσης. Αν, μάλιστα, ο γάμος γίνει έξω, τότε οι επιβλητικές αυτές επιγραφές θα είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς όσον αφορά στη διακόσμηση.
  • Αποτελούν το τέλειο background για διάφορες φωτογραφίες, αφού έχουν γλυκό φωτισμό και προσθέτουν έναν ενδιαφέροντα τόνο σε κάθε κλικ.
  • Συμπληρώνουν τη διακόσμηση και αναδεικνύουν με το φως τους όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως τα λουλούδια.
  • Δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα και βάζουν τους καλεσμένους αμέσως στο κλίμα.

Τι φωτεινά γράμματα να διαλέξετε;

Οι επιλογές είναι δεκάδες για την επιγραφή που θα διαλέξετε. Μπορεί να είναι σημαντικές λέξεις ή φράσεις, όπως Love ή Just Married. Μπορείτε να βάλετε τα αρχικά των ονομάτων σας ή τα σύμβολα Mr & Mrs, γιορτάζοντας την έναρξη της νέας σας ζωής και ιδιότητας ως συζύγων. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφορα στυλ, για να διαλέξετε αυτό που αντιπροσωπεύει καλύτερα το γάμο σας. Από τα γιγαντιαία 3D γράμματα σε έντονα χρώματα μέχρι τα floral μοτίβα και τις vintage πινελιές, το ζητούμενο είναι αυτή η πρωτότυπη διακοσμητική προσθήκη να ταιριάζει και κάνει ακόμα πιο όμορφο το θέμα του γάμου σας. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι πρέπει να έχουν LED φώτα και να είναι φτιαγμένα από στέρεα υλικά, όπως αλουμίνιο, για να είναι απολύτως ασφαλή.

Που μπορούν να μπουν οι φωτεινές επιγραφές;

Οι τρισδιάστατες επιγραφές μπορούν να μπουν οπουδήποτε, καθώς δεν απαιτούν κάποια στήριξη και στέκονται παντού, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μερικές προτάσεις για το σημείο, όπου μπορείτε να τις βάλετε, είναι οι εξής:

  • Στο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών
  • Δίπλα στο τραπέζι, όπου θα κόψετε τη γαμήλια τούρτα
  • Στην είσοδο της αίθουσας της δεξίωσης ή του κτήματος
  • Στο μπαρ με τα ποτά
  • Δίπλα στην πίστα του χορού
  • Στο μπουφέ του φαγητού

 

Ό,τι και αν διαλέξετε, θυμηθείτε ότι τα πάντα δείχνουν πολύ πιο όμορφα με τον κατάλληλο φωτισμό και ότι η συγκεκριμένη μέρα αξίζει να είναι η πιο λαμπερή της ζωής σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ WEDDING LETTERS